First hand account ascribed to Sohail Assad
«سهیل اسعد» مبلغ مشهور آرژانتینی که تاکنون بیش از 20 مرکز اسلامی را در کشورهای حوزه آمریکای لاتین تأسیس کرده است، جزئیات شیعه*شدن 60 سرخپوست در «پرو» را تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری اهلبیت(ع) ـ ابنا ـ «سهیل اسعد» از طلاب فعال حوزه علمیه در آرژانتین و از پدر و مادری لبنانی*الاصل متولد شده است. او تا جوانی در آرژانتین بزرگ شده و سپس برای خواندن دروس حوزوی و دانشگاهی راهی لبنان و ایران شده و اینک بیش از یک دهه است که بخشی از سال را در ایران زندگی می*کند. او شش ماه از سال در قم تحصیل می*کند و شش ماه دیگر را در 25 کشور دنیا فعالیت فرهنگی دارد.

تخصص «اسعد» فلسفه و عرفان اسلامی است و در موضوعاتی چون نظام سیاسی اسلام، اندیشه امام خمینی(ره)، انقلاب اسلامی و ... هم برای طلاب خارجی تدریس می*کند. با زبان*های فارسی، عربی، انگلیسی و اسپانیولی آشناست؛ از این رو، برنامه*ای هم در شبکه تازه*تأسیس هیسپان *تی*وی دارد که با همراهی حجت*الاسلام عبدالکریم پاز اجرا می*شود.

وی ماجرای جالبی از شیعه*شدن 60 سرخپوست در کشور پرو را بیان کرد.

اسعد گفت: حدود دو سال پیش آقای «ادوارد کیراگا» از پرو با من تماس گرفت و برای آشنایی با اسلام ابراز علاقه کرد. او دلیل این علاقه خود را مطالعه درباره انقلاب اسلامی ایران و مکتب فکری امام خمینی(ره) اعلام کرد.

در یکی از سفرهایی که به ونزوئلا داشتم، ایشان هم حضور داشتند و کتاب*هایی را به ایشان تقدیم کردم. آقای کیراگا از من دعوت کرد به پرو بروم و برای دوستان ایشان سخنرانی کنم. بعد از مدتی همزمان با برپایی کنگره سوسیالیست*ها در پرو به این کشور رفتم و میان اعضای حزب سرخپوستی سخنرانی کردم. آن*ها به شدت علاقه*مند شدند و تقاضا کردند مدتی را در پرو اقامت کنم.

من دو هفته در پرو ماندم و هر شب خانه آقای کیراگا و برای آن*ها سخنرانی می*کردم و درس می*گفتم. چنین شد که ایشان در آخرین روز شهادتین گفت و مسلمان شد.

بعد از بازگشت به ایران، از ایشان دعوت کردم به ایران بیاید و در دوره*های کوتاه*مدت آشنایی با اسلام شرکت کند. ایشان بعد از بازگشت به پرو تبلیغ اسلام را آغاز کرد و خوشبختانه 60 نفر از دوستان و اطرافیان ایشان مسلمان شدند.

در سفر بعدی*ام به پرو، یک مرکز اسلامی